Dags att ta din paxning i anspråk

Göran Segeholm
Göran Segeholm

Hej!

Jag är så glad över att du paxat en plats för medlemsskap i Bildspråket. Om du vill vara säker på att få platsen så måste du betala första månadsavgiften senast torsdag den 16 december. Därefter blir den tillgänglig för andra.

Via den här länken betalar du medlemsavgiften.

OBS! När du skriver in dina uppgifter så underlättar det mycket för mig om du anger samma epostadress i betalformuläret som du fick det här mejlet till.

Men innan du bestämmer dig vill jag berätta några saker om medlemsskapet.

Din feedbackgrupp

Varje medlemsskap är kopplat till en plats i en av Bildspråkets för närvarande tio feedbackgrupper.

Din feedbackgrupp träffas en gång i månaden. På webbplatsen använder jag uttryck som "alltid en torsdag kl 10" för att beskriva när träffarna sker. Notera dock att detta inte betyder att det är en träff varje torsdag. En feedbackträff i månaden är alltså det som gäller. Här kan du se alla datum för den feedbackgrupp du valt, Grupp H,

Du kan inte "spara" deltagande i din feedbackgrupp och så att säga skjuta det på framtiden, men i mån av plats kan du vid behov tillfälligt få byta feedbackgrupp en månad. (Säkraste tiden för detta är för närvarande i grupp C, som alltid träffas en lördag klockan 14.)

Om du senare vill byta feedbackgrupp så går det utmärkt i mån av plats. Som betalande medlem kan du ställa dig på reservplats till fulla grupper. Medlemmar har förtur till lediga platser i grupper som de köar till.

Din prenumeration

  1. Priset för medlemsskap är 650 kronor inklusive moms. Du betalar per månad, och det finns ingen bindningstid. Avgiften dras automatiskt varje månad, så du måste avbryta din prenumeration manuellt.
  2. Du har alltid rätt till lika många feedbacksessioner som antalet inbetalda månadsavgifter. Det betyder att om du till exempel börjar betala in den 16 december, och din grupps första feedbacksession är 22 januari, så går den ändå på den första månadens medlemsavgift, och så vidare.

Din betalning

Betalningen hanterar vi genom den stora och pålitliga tjänsten Stripe. Att betala medlemsavgiften (länk till betalsidan hittar du i början av det här mejlet) är det enda du behöver göra för att aktivera ditt medlemsskap och göra anspråk på din reserverade plats.

Dina seminarier

I medlemsskapet ingår också deltagande i ett seminarium varje månad. Första halvan av varje seminarium är en presentation eller föreläsning. Under andra halvan kan du fördjupa din förståelse av ämnet genom att arbeta i mindre grupper med andra medlemmar. Du väljer själv hur mycket du vill delta. Läs mer om seminarierna här.

Ditt lärande  

Om du fortfarande tvekar och undrar om Bildspråket är rätt för just dig och hur du vill lära dig och utvecklas, läs gärna texten nedan om du inte redan gjort det. Den handlar om cirkulärt lärande, som genomsyrar Bildspråkets pedagogik.

4: Lärande är en kärleksaffär
Bildspråkets pedagogiska grund. Om kärlek, kunskap och erfarenhetsbaserat lärande enligt David Kolbs lärcirkel.

Dina träningspass

Torsdagen den 16 december lägger jag ut startpaketet med träningspass online. Du får många olika att välja mellan. Men fram till på torsdag så hittar du inga träningspass, även om du börjat betala medlemsavgiften tidigare.


Tack än en gång för att du visat intresse för Bildspråkets digitala, visuella gym. Länken du använder för att betala medlemsavgiften ligger i början av mejlet. Om du av någon anledning inte vill eller kan ta tillvara din paxning, meddela gärna genom att svara på det här mejlet.

Allt gott!

Göran Segeholm

Kommentarer