Hannah Goldstein på bildradiotiden. foto: Göran Segeholm

0,5: Hannah Goldstein kommer till Bildspråket

Tjuvstart på veckomejlet.

Göran Segeholm
Göran Segeholm

Hej, och tack för att du prenumererar. Gensvaret på den här idén att kombinera fotoworkshops med Friskis&Svettis-tänk har genomgående fått bra respons, bättre än väntat faktiskt med tanke på att över 2/3 av alla platserna i feedbackgrupper redan blivit paxade.

Det här veckomejlet har jag döpt till 0,5 för att indikera att det är en tjuvstart, det första ordinarie kommer nästa torsdag. Just nu vill jag bara berätta att Hannah Goldstein ansluter till Bildspråket som lärare. Hannah är utbildad konstfotograf, erfaren fotolärare och coach. Om du tidigare lyssnade på podden Bildradion (2010–2015) så har du säkert hört Hannah prata om fotografi många gånger.

Hannah  kommer att leda två egna feedbackgrupper. För en av grupperna (alltid en onsdag klockan 18:30), är alla datum redan satta och du kan se dom här. Den andra gruppen kommer att träffas alltid en onsdag klockan 10:00, och de exakta dagarna kommer upp snart på webben. Den gruppen får namnet "Grupp J (som i Johansson)".

Självklart kan du paxa en plats även för Hannahs grupper. Om du redan paxat plats i en annan grupp och vill byta, så är det bara att mejla mig.

En sida där du kan läsa mer om Hannah kommer upp under nästa vecka. Fram tills dess kan du läsa mer om Hannah här, och om hennes fotoworkshops i Berlin här.

Allt gott!

/Göran

Veckomejl

Göran Segeholm

Frilans som försörjer sig genom att tänka på fotografi. Av tankarna blir det artiklar, krönikor, böcker, poddar, föreläsningar, kurser, workshops och konsultationer. Och Bildspråket.se.