Paxa en plats!

Rädd att inte få en plats när Bildspråkets gym öppnar 16 december? Så här gör du för att paxa.

Gymdelen av Bildspråket.se öppnar inte officiellt förrän torsdag 16 december, men redan nu är det möjligt att paxa en plats.

Du förbinder dig inte till någonting när du paxar. Det enda som händer är att du får ett mejl måndag 13 december med en länk till ett betalningformulär. Om du fortfarande är intresserad av platsen så använder du länken. Medlemsskapet kostar 650 kronor i månaden (inklusive moms) och dras automatiskt ända tills du väljer att avsluta. Ingen bindningstid.

Om du inte genomfört betalningen eller svarat på mejlet senast den 15 december så går erbjudandet om platsen till första personen på reservlistan.

Så här paxar du:

  1. Välj vilken feedbackgrupp du helst skulle vilja vara med i. Lägg märke till att några grupper redan är fullpaxade. Men även om en grupp är fullpaxad så kan du ställa dig som reserv. (Du kan inte bli medlem utan att tillhöra en specifik feedbackgrupp.)
  2. Skicka ett mejl till mig på adressen goran@bildspraket.se och berätta att du vill paxa platsen.
  3. Inom ett dygn får du ett bekräftelsemejl på att jag paxat platsen åt dig.
  4. Den 13 december får du chansen att bekräfta din paxning genom att betala månadsavgiften.

Du får alltid ett feedbacktillfälle per betald månad

I vissa fall kan det vara så att det första feedbacktillfället ligger längre än en månad  bort i tiden från betalningsdagen. Säg att du betalar medlemsskap den 16 december, och det första feedbacktillfället ligger den 25 januari. Om du då av något skäl bestämmer dig för att avsluta medlemsskapet efter första inbetalningen, betyder det att du inte får vara med om något feedbacktillfälle alls?

Svaret är nej, ingen annan tar över din plats i feedbackgruppen förrän du fått chansen att vara med på minst ett feedbacktillfälle för varje månad du varit medlem, oavsett hur lång eller kort tid det varit.