Prenumerera på växande

Bildspråkets veckomejl är ett hälsosamt kosttillskott för dig som har ett hjärta för fotografisk bild. Det passar för dig som …

… tycker om att fotografera.

… tycker om att titta på bild.

… arbetar med visuell kommunikation.

… gillar att tänka fritt, nytt och djupt.

Prenumerationen är gratis, vilket förhoppningsvis gör dig hälsosamt misstänksam. Varför då liksom? Inget är väl gratis, och om det är det så är det låg kvalitet.  

Grejen är att jag driver det här nätbaserade gymmet, Bildspråket. För att hålla medlemmarnas hjärnor igång så skulle jag ändå skrivit minst ett sådant här mejl i veckan med lite att tänka på som rör det fotografiska språket.

Och då gör det ju inget om det spiller över lite till dig som inte är medlem. Det blir en sorts "content marketing" (jo, det kallas så) där jag får en chans att visa världen hur jag tänker, vilket i förlängningen kanske genererar nya medlemmar på gymmet. Eller att jag får hålla ett föredrag eller en workshop här eller där.

Som prenumererant på veckomejlet kan du också logga in på den här webbplatsen. Där får du tillgång till alla tidigare veckomejl, vilket med tiden lär bli en hel del läsning.

Med hopp om att du signar upp dig.

Göran Segeholm